Beleggingsgids als Hard copy Ontvangen?

Het is ook mogelijk om onze beleggingsgids als hard copy te ontvangen. Indien geïnteresseerd u kunt hem hier aanvragen.

Belangrijk!

De beleggingstips die bij de onderstaande sectoren horen zijn alleen toegankelijk voor onze leden. Lid worden kost u niets. Indien u direct toegang wil tot onze tips u kunt zich hier aanmelden. Heeft u zich al aangemeld. Dan kunt u hier inloggen?

Beleggingsgids

Banken

Banken zijn van vitaal belang voor de economie. Waar in de VS de stimulering van de FED al ten einde is, stimuleert de centrale bank van Europa de banken nog volop.

lees meer

Verzekeraars

De verzekeringssector zal de komende jaren structureel blijven veranderen. Meerdere technologische en economische ontwikkelingen en de veranderende wet- en regelgeving hebben hun weerslag op de sector.

lees meer

Energie

De sector energie heeft een moeilijk jaar achter de rug. Prijzen staan onder druk door de overproductie en bedrijven schrappen investeringen om hun dividend op pijl te houden.

lees meer

Chemie

De sector chemie kenmerkt zich de afgelopen jaren door lage organische groei en weinig pricing power. Dit heeft geleid tot een aantal mega-overnames en op handen zijnde fusies binnen de sector.

lees meer

Industrie

De sector industrie is sterk cyclisch van aard: de crisis van 20087 heeft diep ingegrepen in de sector. De VS laten een keurige groei zien. Europa kent een lager groeipad.

lees meer

Transport

Deze sector maakt door de jaren heen de kosten van het kapitaal niet goed. Met andere woorden: de sector voegt naar onze mening geen waarde toe, een uitzondering daargelaten.

lees meer

Telekom

Telekom is van oudsher een defensieve sector die sterke kasstromen genereert en zodoende beleggers aantrekkelijke dividenden kan offeren.

lees meer

Technologie

Technologie vormt sinds tijdens het hart van de digitalisering van de economie. Software gaat steeds meer optreden als disruptor van andere sectoren, zoals healthcare, media, maar ook delen van de industrie.

lees meer

Media

De traditionele media, zoals kranten en tv, krijgen het de komende jaren steeds moeilijker door de onstuitbare opmars van de zogeheten mobile devices zoals de smartphone en de tablet.

lees meer

Farmacie

De farmacie sector is zeer belangrijk met het oog op de vergrijzing van belangrijke delen van de wereldbevolking. Echter zien we in deze sector veel dezelfde problemen opkomen als in andere verzadigde sectoren.

lees meer

Consumentengoederen

Binnen deze sector zijn een aantal opvallende verschuivingen gaande die de komende jaren grote invloed zullen hebben op de producten van consumentengoederen.

lees meer

Detailhandel

De detailhandel staat onder grote druk door veranderend consumentgedrag en een vermindering van het netto besteedbaar inkomen.

lees meer

Bouw & Overige

Na jaren van crisis lijken er betere tijden aan te breken voor de bouw. Overheden in verschillende westerse landen hebben plannen om opnieuw in infrastructuur te gaan investeren na jaren van verwaarlozing.

lees meer