Over ons

Uw vermogen is in goede handen, dat is het adagium van ER Capital. Opgericht in 2007 door Sebo Eelkman Rooda met de uitdrukkelijke wens optimaal maatwerk te leveren aan particuliere en kleine institutionele beleggers.

Maak Kennis Met Ons

Historie

Op 1 januari 2007 heeft Sebo Eelkman Rooda (1963) zijn activiteiten gebundeld onder ER Capital NV.
Daarvoor maakten deze deel uit van Renpart Vastgoed en Participatie Management, Eelkman Rooda & Co. Corporate Finance.

Strategie

Opgericht met de uitdrukkelijke wens om optimaal maatwerk te leveren aan particuliere en kleine institutionele beleggers en investeerders. Daarvoor heeft de onderneming vijf te onderscheiden activiteiten te weten:

Vermogensbeheer van ER Capital zet zich volledig in voor het belang van de klanten. Zo beschikt de klant te allen tijde over uw eigen professional die zich geheel richt op de situatie van de klant.


De adviseurs/vermogensbeheerders houden zich bezig met het dagelijkse beheer over uw vermogen, conform uw wensen, risicoprofiel en mandaat. U kunt tevens bij ons terecht voor professioneel en onafhankelijk beleggingsadvies.
Beleggen is een zaak van aandacht en vertrouwen. In een persoonlijk gesprek worden de persoonlijke omstandigheden, financiële situatie en doelstellingen als vertrekpunt van een samenwerking besproken. Daarbij kan de klant optimaal gebruik maken van onze expertise.

ER Capital voert de directie en het beheer over een groot aantal fondsen/vennootschappen met vastgoed.
Regelmatig zijn de partners van ER Capital ook aandeelhouder in die fondsen. Doch dit is niet altijd het geval.
ER Capital streeft naar het behalen van een goed lange termijn rendement voor haar beleggers en investeerders. ER Capital heeft derhalve een lange termijn "buy to keep” strategie.

ER Capital investeert samen met investeerders in haar omgeving in middelgrote goed renderende bedrijven.

ER Capital begeleidt bedrijfsopvolgingen, aan- en verkopen en buy-outs bij en van bedrijven.
Bij deze trajecten komen veel bedrijfseconomische en fiscale vragen aan de orde zoals onder andere het waarderen van een onderneming en de financiële en fiscale structurering, alsmede het financieren van de transactie en het vastleggen van de gemaakte afspraken in de diverse stadia.
De nodige expertise en ervaring is in huis en aanwezig binnen het netwerk van ER Capital.

ER Capital ondersteunt beleggers bij het arrangeren van financiering van haar vastgoedbeleggingen. Naast een groot netwerk van financierende partijen is ER Capital tevens intermediair voor NIBC ten behoeve van de financiering van woningbeleggingen.