• Wij zijn onafhankelijk

  Bij ER Capital zal uw vermogen nooit in eigen fondsen worden gestopt, deze biedt ER Capital namelijk helemaal niet aan. Zo zijn wij in staat uw vermogen altijd optimaal en onafhankelijk te beleggen.

 • Wij beleggen in individuele titels

  Waar veel vermogensbeheerders tegenwoordig uitsluiten in index trackers beleggen, beleggen wij nog steeds in individuele titels. Hierdoor zitten wij niet vast aan een vast risico en rendement, maar zijn wij in staat zelf onze portefeuille samen te stellen en dus precies het risico te managen

 • Wij monitoren uw volledige vermogen

  Als u naast uw vermogen bij ER Capital ook nog elders vermogen hebt staan, biedt ER Capital u vermogensmonitoring aan. Dit betekent dat wij inzicht krijgen in uw totale vermogen en u zo een second opinion kunnen bieden over uw vermogen dat u bij een andere beheerder ondergebracht hebt.

 • ER Capital biedt meer dan vermogensbeheer

  Naast een vermogensbeheer tak doet ER Capital ook zaken op het gebied van vastgoed en corporate finance. Dit betekent dat wij meerdere specialisten in huis hebben op verschillende gebieden. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk met verschillende blikken een situatie beoordelen.

Rendementen

Heeft u weinig tijd of wellicht minder inzicht om actief de financiƫle markten te volgen? Dan is vermogensbeheer voor u de ideale oplossing.

lees meer

Onze dienstverlening

Wij bieden u drie verschillende diensten op het gebied van vermogen. Dit kan zowel volledige beheer zijn al consultancy. 

lees meer

Voor wie?

Waar u uw vermogen dan ook vandaan heeft, of welke doelstellingen u dan ook voor ogen heeft, wij bieden u een oplossing.

lees meer

Wat maakt ons uniek?

Wij staan voor onafhankelijkheid en transparantie. Zo zullen wij bijvoorbeeld nooit handelen in eigen fondsen zoals dat veelal bij banken gedaan wordt.

lees meer